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DIPLOMA IN CULINARY ENTREPREUNESHIP

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GRADUATE PROFILE

OVERALL OBJECTIVE:

The student will identify the steps to take on the creation and management of a gastronomic venue. This course will teach the basic tools required in effective decision-making processes to implement and improve a venue’s administration, same as for its cost effectiveness.

Designed for:

Any person who wishes to start a gastronomic business.

ENROLLMENT PROCESS

  1. Fill out your admission form
  2. Pay the enrollment fee and send the receipt to the email.

Payment methods:

  1. Online payment on the SIU platform for which we will provide you with a user’s number and a password.
  2. Bank deposit at the bank’s cashier window with the information sheet printed from the SIU platform.
  3. At the University’s cashier window. Cash is NOT accepted.

In case you need an invoice, this can be downloaded from the SIU platform with your tax information.

More information:

AUC Extension Office

Le Cordon Bleu Cancun

Tel. (998) 881 7750 Ext. 290

WhatsApp: 998 349 5118

litsajaya.tun@anahuac.mx

https://www.facebook.com/lecordonbleucancun

PROCEDIMIENTO DE INSCRIPCIÓN:

  1. Llenar la solicitud de admisión.
  2. Realizar el pago de inscripción y enviar el comprobante de pago.

Formas de pago:

  1. En línea mediante la plataforma SIU para lo cual le proporcionaremos un número de usuario y contraseña.
  2. En ventanilla bancaria con la ficha referenciada que se imprime desde la plataforma SIU.
  3. En la ventanilla de Caja de la universidad. No se acepta efectivo.

En caso de requerir factura, podrá descargarla en la plataforma SIU con sus datos fiscales.

Descuentos:

Pregunte por los descuentos en inscripción por pronto pago.

Informes:

Promoción de Extensión Universitaria.

Le Cordon Bleu – Escuela Internacional de Gastronomía.

Tel. (998) 881 7750 al 59, extensión 290.

WhatsApp: 9983495118.

litsajaya.tun@anahuac.mx

https://www.facebook.com/lecordonbleucancun/