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GRADUATE PROFILE
OVERALL OBJECTIVE:
The student will identify the steps to take on the creation and management of a gastronomic venue. This course will teach the basic tools required in effective decision-making processes to implement and improve a venue’s administration, same as for its cost effectiveness.
Designed for:
Any person who wishes to start a gastronomic business.
ENROLLMENT PROCESS
- Fill out your admission form
- Pay the enrollment fee and send the receipt to the email.
Payment methods:
- Online payment on the SIU platform for which we will provide you with a user’s number and a password.
- Bank deposit at the bank’s cashier window with the information sheet printed from the SIU platform.
- At the University’s cashier window. Cash is NOT accepted.
In case you need an invoice, this can be downloaded from the SIU platform with your tax information.
More information:
AUC Extension Office
Le Cordon Bleu Cancun
Tel. (998) 881 7750 Ext. 290
WhatsApp: 998 349 5118
PROCEDIMIENTO DE INSCRIPCIÓN:
- Llenar la solicitud de admisión.
- Realizar el pago de inscripción y enviar el comprobante de pago.
Formas de pago:
- En línea mediante la plataforma SIU para lo cual le proporcionaremos un número de usuario y contraseña.
- En ventanilla bancaria con la ficha referenciada que se imprime desde la plataforma SIU.
- En la ventanilla de Caja de la universidad. No se acepta efectivo.
En caso de requerir factura, podrá descargarla en la plataforma SIU con sus datos fiscales.
Descuentos:
Pregunte por los descuentos en inscripción por pronto pago.
Informes:
Promoción de Extensión Universitaria.
Le Cordon Bleu – Escuela Internacional de Gastronomía.
Tel. (998) 881 7750 al 59, extensión 290.
WhatsApp: 9983495118.